Összes oldalmegjelenítés

2011. május 20., péntek

Olyan hírem van...!!!


Végre valakinek eszébe jutott(mondjuk most éppen a Mol-nak):
"A MOL a lakosság számára szeretné megkönnyíteni és lehetővé tenni, hogy egyszerűen, gyorsan, környezetbarát módon „megszabaduljon” a használt étolajtól: 100 MOL-kúton helyeztek ki gyűjtőtartályokat. Nincs más teendő, csak a kutasnak oda kell adni az olajos edényt, aki a megfelelő tárolóba önti azt. A kutakról a Biofilter Kft. gyűjti össze és tisztítást követően juttatja el a Rossi Biofuel komáromi üzemébe, ahol a használt olajból bioüzemanyagot állítanak elő, amelyet biokomponensként kevernek a dízel üzemanyagokba."
Nem kell leönteni ezek után a használt olajat a wc-n,nem kell elvinni a hulladéklerakóba,egyszerűen csak ha úgyis megy az ember kocsival befordul egy MOL kútra és otthagyja.Ettől kényelmesebb dolog nem is nagyon kell. Nyíregyházán a Pazonyi úti Mol kútnál,meg a Tokaji úton, a repülőtérnél lehet leadni az olajat.
Egyébként pedig "aki veszi a fáradságot, hogy elvigye egy MOL kútra az étolajat, június elejétől a készlet erejéig ajándékba egy újrahasznosított műanyagból készült, praktikus gyűjtőedényt kap, amelyben kényelmesen, csöpögésmentesen tudják tárolni a használt sütőolajat, majd elvihetik egy MOL kúthoz."
A www.mol.hu-n a többi akcióban résztvevő benzinkút listája is megtalálható.
UGYE TI IS ELVISZITEK ???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése