Összes oldalmegjelenítés

2011. május 25., szerda

Egy környezetbarát partnerünkről...


Amikor partnert választunk,azért szétnézünk,válogatunk,mind a magán-mind az üzleti életben. Mi szerettünk volna egy olyan partnert találni,aki rugalmas,megbízható,ismert és elismert a szakmában és nem utolsó sorban környezettudatos. A cég,amit találtunk minden kívánságunknak megfelelt és még ráadásul magyar is:
A Rosmarin Kft. környezetbarát háztartási tisztítószerek, mosószerek, polírozószerek, bőr- és faápolószerek előállítója. Egyike a világ legnagyobb súrolókő és tisztítószer előállító cégeinek. Az A.I.S.E, Sedex és többek között a REACH minőségi elvárásainak megfeleltünk. Fontosnak tartják, hogy minél kisebb mértékben terheljék környezetünket,ezért az üzem tetejére mintegy 100nm felületű napkollektort telepítettek.A gyártás,ezen megújuló energiaforrás hasznosításával valósul meg. A termékek összetételétől kezdve,a gyártáson át a csomagolásig minden környezetbarát.
Vevőik egész Európában, Kanadában, az Egyesült Államokban és Ázsiában elégedettek termékeink minőségével. Úgy gondoltuk, ha a svájci minőség ellenőrzésen folyamatosan megfelelő termékek jók a fent felsorolt országok lakóinak,akkor mi is kipróbáljuk azokat.
Minden terméket,amit nálunk kapni lehet és forgalmazunk mi is kipróbáltuk a háztartásunkban,hogy személyes véleményt is mondhassunk. Ezen kívül a nagy család több tagja is kipróbálta és most már használja a termékeket. Csak ezek után ajánlottuk "idegeneknek",akik közül már sokan nem idegenek,hanem visszajáró,elégedett vevők.Ezúton is köszönjük Nekik hűségüket!
A Rossmarin Kft általunk forgalmazott termékei itt láthatóak:
www.zoldfeszkek.info
Nyíregyházán ingyenes házhoz szállítással, szagolgatással,válogatással... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése