Összes oldalmegjelenítés

2011. július 15., péntek

Találós kérdés,mire gondolok?

   Törzséből ház épül, levele tetőket fed, a termés háncsából ágymatrac készül. A gyümölcs leve frissítő, egészséges ital, húsa a cukrászat mással nem pótolható kelléke, olaja táplál és szépít.
A trópusi területeken szinte mindenhol megtalálható pálmaféle kevés törődést igényel, jól tűri az időjárás változásait, valódi túlélő. Termése, sokáig csíraképes marad, így akár több ezer kilométert is sodródhat a tengeren, mire megfelelő körülmények közé kerülve új növény fejlődik belőle.
A növény virágaiból csaknem másfél év alatt lesz érett termés, amely többek között a ....olaj nyersanyaga. A .....olaj lehet hidegen sajtolt, szűz, vagy finomított. A ..... olaj az ínyenc konyhák kedvelt fűszere, de jótékony hatásai miatt a bőrápolásban is jelentős szerepe van.
A ...... olaj ideális testápoló, hiszen hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, megvédi a külső környezeti hatásoktól. Szobahőmérsékleten a ..... olaj szilárd, de olvadáspontja alacsony, mindössze 24ºC, így a kézmelegben egy pillanat alatt elolvad. A szilárd ....olaj fehér, olvadt állapotban azonban teljesen átlátszó. A szűz olaj egyik ismertetőjegye, hogy kellemes ...... illata van.
Más növényi zsírokhoz, olajokhoz képest gyorsan felszívódik a bőrbe. Táplálja, erősíti, egészségessé és csillogóvá varázsolja a hajat. Beállítja a fejbőr optimális működését, megszünteti a korpaképződést.


Ugye már kitaláltad? 
Ez a kókusz és a kókuszolaj!
100 ml - 2.250 Ft ,300 ml - 3.400 Ft, 500 ml - 5.100 Ft

Itt megrendelheted:

zoldfeszkek@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése