Összes oldalmegjelenítés

2011. július 19., kedd

Különleges anyagok kényeztetnek...

... ezeknél a szappanoknál

Akoma Detox szappan

Egy szappan, amelyet igazán különleges alapanyagokból főznek. Összetevői között válogatott trópusi növények, olajok szerepelnek, amelyek elősegítik a fáradt bőr regenerálódását. A DETOX szappan gyengéden távolítja el a bőr felső, elhalt hámrétegét, ezzel biztosítve folyamatos megújulását. Vitamin-, és ásványianyag-tartalma elősegíti egészséges működését. Használata különleges élmény!
Legfontosabb összetevők:
Shea vaj
Finomítatlan, fair trade shea vaj, amelyet az Akoma Cooperative készít Ghánában.
Neem levél
Afrika keleti tájain, ahol a szuahéli nyelvet beszélik, a neem-fa Muarubaini néven ismert. A mi nyelvünkre lefordítva ez a szó azt jelenti, hogy negyven-fa, azaz a növényt negyven különféle betegség gyógyszerének tartják. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. Fertőtleníti, megnyugtatja és ápolja a gyulladt bőrt.
Zöld agyag
A zöld agyag egy változatos ásványi összetevőkből álló kőzetféleség. Legfontosabb összetevői a szilícium, vas, réz, cink, magnézium, kalcium, nátrium, kálium, szelén és a kobalt. Zöld színét rézvegyületek adják. Méregtelenítő, bőrvédő hatása miatt előszeretettel alkalmazzák a bőrápolásban. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megfiatalítja a bőrt. 
Összetétel (INCI): shea vaj (Vitellaria paradoxa butter), olíva olaj (Olea Europaea oil), kókuszolaj (Cocos nucifera oil), pálma olaj (Elaeis Guineensis oil), neem levél (Azadirachta indica), mangó levél (Mangifera indica), papaya levél (Carica papaya), zöldagyag (Illite), bergamot olaj (Citrus bergamia oil), geránium olaj (Pelargonium graveolens)
Származási hely: Ghána

detox szappan
Akoma Detox szappan

megrendelhető itt 130 gr 1.750,-

Akoma Zöldfűszeres szappan

Hasonlóan a többi szappanunkhoz, a zöldfűszeres szappant is válogatott vajakból és olajokból fűzik. Különlegessége, hogy sokféle, magas illóolaj-tartalmú fűszereket tartalmaz. Kakukkfű, petrezselyem és oregánó mellett levendula, bazsalikom és zsálya teszi egyedivé. Illatában a levendula a meghatározó.
Összetétel (INCI): shea vaj (Vitellaria paradoxa butter), olívaolaj (sodium olivate), kakaóvaj (sodium cocoate),pálmaolaj (sodium palmate), levendulaolaj (lavandula angustifolia oil), rozmaringolaj (rosmarinus officinalis oil),szárított fűszerek (levendula, kakukkfű, petrezselyem,oregánó, bazsalikom, majoranna, zsálya,)
 Ára : 1.750,- (120 gr): rendelés

 

Akoma Shea-Argán szappan

Ezt a szappant mindössze néhány összetevőből főzték. Titka épp egyszerűségében rejlik: olyannyira bőrbarát, hogy újszülöttek számára is ajánlható, sőt intim mosakodásra is kiválóan alkalmas. Nagyon enyhe illatában a shea vaj fedezhető fel.
Összetétel (INCI): shea vaj (Vitellaria paradoxa butter), olívaolaj (sodium olivate), kakaóvaj (sodium cocoate),argán olaj (sodium arganate), víz (Aqua)



 1.650,-ért rendelhető 120 gr-os kiszerelésben








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése