Összes oldalmegjelenítés

2011. június 1., szerda

Adok 50.000 Ft-ot a nyárra. El tudod költeni?

Komolyan adok. Mindenkinek. Nem,nem kaptam napszúrást,hőgutát sem. Elmondom hogy is van ez...
Nyár van.Meleg van. Ezt mindenki a saját bőrén tapasztalja. A szomjúságot is. Az emberi test kb.75%-a víz. Naponta átlag 2,5 liter vizet veszítünk,amit pótolni kell. DE nem mindegy,hogy mivel. Ilyenkor az emberek zsugor számra cipelik haza a különböző ásványvizeket. Tényleg,évek alatt a legnépszerűbb ital az ásványvíz lett. Az emberek úgy gondolják,hogy egészséges,mivel ezt hallják a reklámokból. DE: A legújabb kutatások szerint szervezetünk inkább a szerves ásványi anyagokat tudja felhasználni, amelyeket a táplálkozás során tudunk bevinni a növényi és állati eredetű élelmiszerekből. Sejtjeink ezeket a szerves anyagokat tudják beépíteni és hasznosítani. Az ásványvizekben található szervetlen ásványi anyagokat sejtjeink feltehetően nem tudják beépíteni.
"Az egyedüli ásványi anyagok, melyeket a testünk hasznosítani tud: a szerves ásványi anyagok. Minden más típusú ásványi anyag idegen elem a szervezet számára, amelytől meg kell szabadulnia." Dr. Charles Mayo, a világszerte ismert Mayo Klinika orvosa
Az ember ivóvíz nélkül csak néhány napig képes életben maradni, A tiszta, káros anyag mentes ivóvíz pótlása sokkal fontosabb, mint gondolnánk. Az ivóvíz az egyetlen, semmivel sem helyettesíthető alapvető élelmiszer. A mai ember azonban kevés és rossz minőségű folyadékot fogyaszt, ami rendszerint nem víz.
Így többségünk napi szinten küzd a feltehetően vízhiányos (dehidratált) állapotának köszönhető kellemetlenségekkel mint például a fáradékonyság, vérnyomás zavar, fejfájás, bőr- és szemszárazság. Csökkenő fizikai és szellemi teljesítő képesség. Pedig a megoldás olykor igen egyszerű. Hozzávetőleg 2-3 liter tiszta vízre van szüksége egy felnőtt embernek, ami ha igazán tiszta ( tisztított víz ), finom víz, akkor higgyük el, nem is olyan nagy feladat elfogyasztani.
Nézzük,hogy is lesz Neked meg az az 50.000 Ft!
Vegyünk egy átlagos 4 fős családot, 2 literes ásványvíz fogyasztással naponta.
Vegyünk egy átlagos ásványvizet mondjuk 80 Ft-ért.
Számoljunk:
Fejenként 2 liter,az 8 liter naponta,80 forintjával számolva = 640 Ft/nap
Havi szinten: 30nap X 640 Ft = 19.200 Ft
A nyár 3 hónapból áll,így ez az összeg a 3 nyári hónapra 57.600 Ft
Ez az összeg majdnem teljesen a TE zsebedben marad,ha rám hallgatsz:

http://www.zoldfeszkek.info/gratis.htm

A víztisztító kancsó egyszeri kiadás és nem is nagy összeg,utána pedig csak a szűrőbetétet kell cserélni,300 liter víz elfogyasztása után.
Ha a 300 literenkénti szűrőcserét túl gyakorinak gondolod,akkor van egy másik ajánlatom,itt a szűrőt 3000 liter víz után kell cserélni:

http://www.zoldfeszkek.info/asztali.htm

Én adtam 50.000 Ft-ot,felhívtam a figyelmedet,hogy maradhat ez az összeg a zsebedben. Csak 3 hónap nyereségét számoltuk ki! Szorozd fel 12 hónapra! Csak nem 200.000 forintot tettem a zsebedbe néhány perc alatt???(és csak ásványvíz árral számoltunk,nem 200-300 forintos üdítő árral)
Élsz a lehetőséggel???
http://www.zoldfeszkek.info/rendeles.htm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése