Összes oldalmegjelenítés

2011. június 24., péntek

Nekem ne higgyétek el!!!

Nem én mondom,más mondta,de szerencsére ugyanazt,amit én is szoktam mondani.
Van aki nem gondolja,nem hiszi el,hogy bizony az a mosószer,tisztítószer,amit használ allergiás reakciókat válthat ki. Hát most egy orvosra lehet hallgatni,ha  rám nem:

Csalánkiütés:


A csalánkiütés égő, szúró, viszkető érzéssel járó, esetenként hólyagos elváltozás, allergiás reakció. A testen bárhol megjelenhet, pár perctől kezdve napokig is eltarthat. Súlyosabb formájában légzési nehézségek léphetnek fel. Gyógyszerek, ételek, adalékok, kémiai anyagok, magas hőmérséklet, fertőzések  is okozhatják. 

Az allergiát kiváltó tényező eltávolítása után  néhány napon vagy héten belül megszűnnek a tünetek. 

Ne várjátok meg,hogy allergiás legyen valaki a családban,előzzétek meg a bajt,cseréljétek le most a mosó-tisztítószereiteket mosódióra :
www.zoldfeszkek.info

2011. június 23., csütörtök

NE,TÉNYLEG NE....

NE iratkozz fel kérlek a hírlevél sorozatunkra semmiképpen,ha

- imádod a vegyszereket
- nem akarod tudni mi van a mosószeredben
- nem akarsz kevesebbet költeni mosó-és tisztítószerekre
- szeretsz veszélyesen élni
- imádod szennyezni a családod és a környezetedet

Ha viszont egyik állítás sem igaz rád(és még nem vagy hírlevélolvasónk),akkor várlak.
www.zoldfeszkek.info/hirlevel.htm 
www.zoldfeszkek.info/hirlevel.htm

2011. június 18., szombat

Ezeket tudtad?

Hát,neki már annyi,ő már kiszáradt... De mi a helyzet Veled???

"Én eleget iszok,most vettem egy újabb zsugor ásványvizet."
"Mi egészséges gyümölcsleveket iszunk."
"Alig volt 100 Ft 2 liter üdítő. Van otthon 10 üveggel."


Értem. Nagyon dicséretes,hogy ilyen melegben odafigyeltek a folyadékbevitelre. De ha őszinte akarok lenni Veletek,akkor baj van...

- Ásványvíz: Miért ezt választottátok? "Mert egészséges,ásványi anyagok vannak benne,tiszta víz van benne."
A beszédes márkanevek és idilli tájakat ábrázoló címkék arról győzködnek, hogy az adott folyadék a világ legtisztább itala. De a csapvíz sem kevésbé tiszta... 
Ráadásul nem mindegyik flakonban van valódi ásványvíz. 
A vizet kezelik, tisztítják, azután sok esetben a beszerzési költségekhez képest több százszoros áron adják el nekünk.
Tájékozottság híján még az is előfordulhat, hogy sima csapvizet vásárolunk drága pénzért, és fel sem tűnik a különbség.

A címkék sokszor megtévesztőek. A fogyasztóvédelem 2005-ös vizsgálata úgy találta, hogy 54 palackozott vízből 25 terméken rossz volt a jelölés.
Akadt olyan, amelyre azt írták, hogy "alacsony ásványianyag-tartalmú", noha a benne lévő ásványi anyagok mennyisége szerint már a magas tartományba tartozott.
- A magasabb ásványianyag-tartalmú vizek rendszeres fogyasztása - amelyekben literenként 20 mg-nál több kalcium vagy magnéziumsó van -, megnöveli a vesekő kialakulásának veszélyét.

- A kalciummal dúsított víz nagyon hasznos annak, aki nem fogyaszt tejtermékeket, mert allergiás vagy vegetáriánus. De még nekik sem tanácsos ilyen vízből napi 2-3 decinél többet inniuk - figyelmeztet Kiss Erika dietetikus.

- Ha valakinek volt már veseköve, még ennél kevesebb is ártalmas lehet, mert ez a típusú víz beindíthatja a kőképződést.

- Ugyanígy vigyázni kell a deciliterenként 150 mg-nál nagyobb nátriumtartalmú vizekkel is, ha valaki szív- és érrendszeri betegségben szenved, magas a vérnyomása, vagy infarktus után lábadozik.

A magas ásványianyag-tartalmú ásványvíz veszélyes lehet a gyermekekre is. A magas só tartalom magas vérnyomást vagy vesekárosodást okozhat, a magas szulfáttartalom pedig hasmenést.


A műanyag palackból a meleg, a napsütés hatására különféle anyagok oldódhatnak ki. Ha felmelegszik, háromszor-négyszer nagyobb mennyiségű vegyi anyag oldódik a vízbe, mint ha szobahőmérsékleten tartjuk.

Nem a tárolóhely magas hőmérséklete az egyetlen lehetséges veszély. Az sem mindegy, mit tart a víz közelében. A szakemberek nem ajánlják például a garázst, ahol a benzingőz, rovar- és gyomirtó vagy más vegyszerek befolyásolhatják a víz szagát és ízét.


- Gyümölcslevek:

Ha "igazi" gyümölcsléről van szó,az rendben is van(bár napi 8-10 pohár sem oltja a szomjat rendesen). Valljuk be,amikor a boltban a gyümölcsleves polc előtt állunk mit nézünk: az árát vagy a gyümölcstartalmát? Vagy először a gyümölcstartalmát aztán az árát és inkább visszatesszük és leveszünk egy alacsonyabb gyümölcstartalmú levet,azzal nyugtatva magunkat,hogy abban is van gyümölcs...  Van, csak nem mindegy,hogy mi volt az alapanyag... Ráadásul a gyümölcslevek savasak, ha sokat iszunk belőlük nem igazán teszünk jót magunknak,a gyerekünknek...

- Üdítők:

Cukrosak,szénsavasak,egészségtelenek... "Na de olcsó,sokat lehet belőle venni,négyen vagyunk a családban." Értem. Nem is akarok senki pénztárcájában turkálni,de higgyétek el,van olcsóbb megoldás. Valljuk be, titkon tudjuk, hogy amikor 150-200 Ft-ért lehet venni 1,5-2 literes "gyümölcslevet",azt azért sejtjük,hogy ki tudja mi van benne... Abban az árban benne van az üzlet és a gyártó haszna, a szállítási költség, a munkások bére,járuléka, a csomagolás költsége, a víz és a gyümölcs(?) alapanyag. Most őszintén: elképzelhető,hogy normális dolgot iszunk???

Gondoljátok át... Mit érdemes inni és mennyiért?

Ne hagyjátok szomjazni a szervezeteteket!
Volt már úgy, hogy reggel, amikor felkeltél, csak támolyogtál, olyasmi érzés fogott el, mintha másnapos lennél? Esetleg ki sem akartál kelni az ágyadból. Nem fogod kitalálni. Ki volt száradva a szervezeted.
Mire észleled a kiszáradás eme jeleit, már késő, addigra már dehidratált a szervezeted. Sokszor az ember nem is gondolja, hogy ezek a kiszáradás miatt jelentkeznek. Lehet, hogy annak tulajdonítod, hogy túlhajtottad magad, nem alszol eleget, vagy esetleg most esel bele egy náthába. Éppen ezért az emberek gyakran alábecsülik a vízivás fontosságát.

Te legyél okosabb! Tégy magadért és a családodért!

2011. június 8., szerda

A legnépszerűbb bio mosószer-neked van már?

Ez az a bizonyos fa,amelyről ez a termés származik:

Dél-Indiából, Ázsiából érkezik hozzánk,ahol már évszázadok óta használják. A szappanfa-félék családjába tartozik a fenti fa,ennek a termése a mosódió,ami egy nagyon értékes anyagot,a saponint tartalmazza. Vízzel érintkezve egy enyhe habzású,kiváló mosószer lesz a mosódió héjból.
Miért szeretik és használják egyre többen? 
Mert ez a divat? Fel akarnak vágni vele? Vagy csak átgondolták?
Nézzük a hasznos tulajdonságait:
-a szaponin zsíroldó hatásának köszönhetően eltávolítja a szennyeződést a textíliából, anélkül, hogy a színek veszítenének élénkségükből, vagy hogy kárt tenne az anyag szerkezetében. 
-a mosódió nem tartalmaz agresszív foszfátokat és tensideket, vagyis olyan anyagokat, melyek szennyezik környezetünket és a bőrünket
-100%ban természetes növényi összetevőkből áll
-használhatják allergiások,Neurodermatitisben,pikkelysömörben és ekcémában szenvedők
-ideális gyerekek ruháinak mosásához
-használatával megelőzhető mindenféle bőrirritáció,hiszen semmiféle szintetikus anyag nincs benne
-használata gazdaságos,hiszen a hagyományos mosószerek árának töredékébe kerül a mosódió és heti 2-3 mosást feltételezve 1 kg mosódió elég egy egész évre egy családnak!
-segít költséget csökkenteni:nem kell öblítőt használnod
-energiatakarékos:a mosógép programjai közül a rövid öblítést is használhatod,hiszen nem kell káros anyagot  kimosni a ruhák szálai közül
-a mosáson kívül még legalább 8 dologra használhatod a háztartásban.
Hogy mi mindenre? 
zoldfeszkek@gmail.com
Ki akarod próbálni a mosódiót? Rajta! Itt vásárolhatsz:
zoldfeszkek@gmail.com

Kérdésed van a mosódióval/felhasználásával kapcsolatban?
Kérdezz bátran! Minden kérdésedre szívesen válaszolok!
zoldfeszkek@gmail.com

2011. június 3., péntek

Melyik tetszik jobban ???

Van itt néhány kép. Mindegyik a Földön készült. Mindegyik lehet a jövőnk. Melyik legyen?
Rajtad is múlik. Néhány műanyag flakon,amit nem veszel le a polcról,néhány csomagolóanyag,amit nem használsz,néhány liter vegyi anyag,amit ott hagysz a bolt polcain,néhány...






2011. június 1., szerda

Adok 50.000 Ft-ot a nyárra. El tudod költeni?

Komolyan adok. Mindenkinek. Nem,nem kaptam napszúrást,hőgutát sem. Elmondom hogy is van ez...
Nyár van.Meleg van. Ezt mindenki a saját bőrén tapasztalja. A szomjúságot is. Az emberi test kb.75%-a víz. Naponta átlag 2,5 liter vizet veszítünk,amit pótolni kell. DE nem mindegy,hogy mivel. Ilyenkor az emberek zsugor számra cipelik haza a különböző ásványvizeket. Tényleg,évek alatt a legnépszerűbb ital az ásványvíz lett. Az emberek úgy gondolják,hogy egészséges,mivel ezt hallják a reklámokból. DE: A legújabb kutatások szerint szervezetünk inkább a szerves ásványi anyagokat tudja felhasználni, amelyeket a táplálkozás során tudunk bevinni a növényi és állati eredetű élelmiszerekből. Sejtjeink ezeket a szerves anyagokat tudják beépíteni és hasznosítani. Az ásványvizekben található szervetlen ásványi anyagokat sejtjeink feltehetően nem tudják beépíteni.
"Az egyedüli ásványi anyagok, melyeket a testünk hasznosítani tud: a szerves ásványi anyagok. Minden más típusú ásványi anyag idegen elem a szervezet számára, amelytől meg kell szabadulnia." Dr. Charles Mayo, a világszerte ismert Mayo Klinika orvosa
Az ember ivóvíz nélkül csak néhány napig képes életben maradni, A tiszta, káros anyag mentes ivóvíz pótlása sokkal fontosabb, mint gondolnánk. Az ivóvíz az egyetlen, semmivel sem helyettesíthető alapvető élelmiszer. A mai ember azonban kevés és rossz minőségű folyadékot fogyaszt, ami rendszerint nem víz.
Így többségünk napi szinten küzd a feltehetően vízhiányos (dehidratált) állapotának köszönhető kellemetlenségekkel mint például a fáradékonyság, vérnyomás zavar, fejfájás, bőr- és szemszárazság. Csökkenő fizikai és szellemi teljesítő képesség. Pedig a megoldás olykor igen egyszerű. Hozzávetőleg 2-3 liter tiszta vízre van szüksége egy felnőtt embernek, ami ha igazán tiszta ( tisztított víz ), finom víz, akkor higgyük el, nem is olyan nagy feladat elfogyasztani.
Nézzük,hogy is lesz Neked meg az az 50.000 Ft!
Vegyünk egy átlagos 4 fős családot, 2 literes ásványvíz fogyasztással naponta.
Vegyünk egy átlagos ásványvizet mondjuk 80 Ft-ért.
Számoljunk:
Fejenként 2 liter,az 8 liter naponta,80 forintjával számolva = 640 Ft/nap
Havi szinten: 30nap X 640 Ft = 19.200 Ft
A nyár 3 hónapból áll,így ez az összeg a 3 nyári hónapra 57.600 Ft
Ez az összeg majdnem teljesen a TE zsebedben marad,ha rám hallgatsz:

http://www.zoldfeszkek.info/gratis.htm

A víztisztító kancsó egyszeri kiadás és nem is nagy összeg,utána pedig csak a szűrőbetétet kell cserélni,300 liter víz elfogyasztása után.
Ha a 300 literenkénti szűrőcserét túl gyakorinak gondolod,akkor van egy másik ajánlatom,itt a szűrőt 3000 liter víz után kell cserélni:

http://www.zoldfeszkek.info/asztali.htm

Én adtam 50.000 Ft-ot,felhívtam a figyelmedet,hogy maradhat ez az összeg a zsebedben. Csak 3 hónap nyereségét számoltuk ki! Szorozd fel 12 hónapra! Csak nem 200.000 forintot tettem a zsebedbe néhány perc alatt???(és csak ásványvíz árral számoltunk,nem 200-300 forintos üdítő árral)
Élsz a lehetőséggel???
http://www.zoldfeszkek.info/rendeles.htm